Huwelijksshow


Voor mijn drive-in show zijn huwelijksfeesten bijzondere feesten. Daarom is er de Arne van der Zande huwelijksshow, een optreden met speciale en extra persoonlijke aandacht en meer service. Ik ben zelf in 1996 getrouwd en ik weet daarom hoe leuk trouwen is. Ook weet ik dat het feest meestal het hoogtepunt van een trouwdag is en hoe belangrijk, zo niet doorslaggevend, de muziek tijdens dit feest is.

Als jullie je hebben voorgenomen om te gaan trouwen wil ik jullie allereerst feliciteren met die beslissing. Wat maakt de Arne van der Zande huwelijksshow zo geschikt voor jullie huwelijksfeest? Allereerst ben ik een ervaren disc jockey/ DJ (1965), die sinds 1985 muziek verzorgt op huwelijksfeesten. Ik heb daardoor een hele brede kennis van muziek sinds de jaren '70. En die kennis is nog steeds heel actueel, dus ook de allernieuwste hits ken ik natuurlijk ook allemaal en draai ik ook.

Ik ben geen disc jockey/ DJ die zichzelf belangrijk vind. In tegendeel, ik ben er voor jullie. Dat betekent dat ik voor een huwelijksshow vooraf uitgebreid met jullie overleg over de invulling van jullie huwelijksfeest. Hoe moet de avond verlopen en welke muziek jullie graag willen horen. En ik wil ook van jullie weten welke muziek jullie absoluut NIET willen horen. Vaak is dit laatste nog belangrijker. Ik heb ook een aantal vragen om jullie beter te leren kennen en niet voor verrassingen te komen staan. Verder kom ik alleen, zodat er niet zogenaamde hulpjes doelloos op jullie feest rondhangen en mee drinken. Ander voordeel daarvan is dat ik altijd zelf draai, dat betekent een constante kwaliteit. Bovendien alles wat wij afspreken kom ikzelf na. Verder kom ik net als jullie en jullie gasten feestelijk gekleed, zie foto. Tot slot staat mijn drive-in show tijdens een huwelijksshow ruimschoots op tijd opgesteld en ga ik pas afbreken als de gasten zijn vertrokken.
Veel bruidsparen waarderen mijn aanpak en aandacht, dat blijkt uit de vele reacties die ik vaak spontaan na afloop van een huwelijksfeest krijg. Voor een bloemlezing, klik hier links op 'complimenten'. Wil je snel weten of ik beschik ben voor jullie feest? Klik hier links op 'beschikbaar'.

Uiteraard werk ik met professionele apparatuur, zowel voor geluid als licht. Zie voor een uitgebreide beschrijving hiervan de pagina 'wat huurt u'.

 PRIJZEN:
Door die speciale en extra persoonlijke aandacht die ik aan huwelijksfeesten besteed is de prijs hoger. De Arne van der Zande huwelijksshow heeft een vaste prijs van €550. Dat is een prijs all-in, dus ook inclusief 21%BTW. Let daarop bij prijsvergelijkingen. Er zijn wel enkele opties die voor een hogere prijs kunnen zorgen. Zoals bijvoorbeeld reiskosten. Ik reken geen reiskosten voor optredens die binnen 20 km van mijn woning in Vlaardingen zijn. De reiskosten voor optredens verder dan die 20 km zijn €0,50 per te rijden kilometer. Eerder opbouwen: indien het diner in dezelfde ruimte is als het feest bied ik de mogelijkheid om de drive-in show vooraf al op te bouwen. Kosten €60 (exclusief eventuele reiskosten). Of feesten die langer duren dan 5 uur. Prijs per uur extra: €50.

Als jullie interesse hebben gekregen in mijn huwelijksshow informeer dan zo snel mogelijk of ik op jullie geplande huwelijksdatum nog beschikbaar ben. Als ik nog niet ben geboekt, kunnen jullie een vrijblijvende en gratis optie op die datum nemen. Uiteraard zijn jullie welkom om een keer te komen kijken en met mij kennis te maken. Informeren over beschikbaarheid kan per e-mail dis@avdz.nl of telefonisch. Of klik hier links op 'beschikbaar?' en vul de pagina in en je hoort snel of ik nog beschikbaar ben voor jullie huwelijksfeest.

Arne van der Zande.

 
VOOR BOEKINGEN OF INFORMATIE: 010 247 00 86 of 0654 943 743 of dis@avdz.nl