Wat huurt u?


Arne van der Zande drive-in show is een drive-in show met louter professionele apparatuur. Ik beschik over Yamaha en Peavey- geluidssysteem, bestaande uit twee bas-kasten en twee topkasten en een zware QSC-eindversterker. Ik draai de muziek sinds mei 2003 met een computer en gebruik het programma BPM-studio. In mijn computer staan meer dan 15.000 nummers. Uiteraard heb ik ook nog steeds een CD-speler, en sinds mei 2014 een Numark CDN77 USB, waarmee ik ook mp3 bestanden van CD en USB sticks kan afspelen. Een uitgebreid Dateq LPM 7.3 mengpaneel met mini-jack aansluiting voor smartfoon of laptop complementeert het geluid van mijn drive-in show. Ik beschik over meerdere microfoons; twee Shure SM58 microfoons en één draadloze microfoon.
Mijn lichtshow bestaat sinds begin 2018 uit twee statieven met daarop elk vier moderne LED-spots en een stroboscoop.

Dit alles behoort tot het standaard optreden. Zie voor prijzen: wat is de huur?

De apparatuur is uiteraard belangrijk, maar nog belangrijker vind ik mijn muziekcollectie. In mijn computer staan zoals gezegd meer dan 15.000 nummers. Dat varieert van de nummer één van deze week tot smartlappen, van dance classics tot rock 'n' roll, van slijpplaat tot foxtrot, van R&B tot mellow, house tot hardcore. Maar ook rock, salsa en Nederlandstalig ontbreekt niet. Al deze platen draai ik vanuit de computer, waardoor ik de nummers snel kan vinden om te draaien.

Door deze enorme platencollectie kan ik voor elk publiek muziek draaien. Al met al heb ik een professionele drive-in show die op elk gelegenheid de muziek kan verzorgen.

Arne van der Zande.image/jpeg

image/jpeg
 
VOOR BOEKINGEN OF INFORMATIE: 010 247 00 86 of 0654 943 743 of dis@avdz.nl