Complimenten


Na optredens krijg ik regelmatig complimenten. Hieronder enkele van de vele complimenten. Wil je zelf een compliment maken, dan kan dit per e-mail. 


De Schiedamse handbalvereniging Ventura vierde april 2016 hun 70 jarig bestaan

Soepele en professionele samenwerking met Arne

Op 1 april bestond onze handbalvereniging Ventura 70 jaar. Daar hoort een feestje bij, dus hebben we contact gelegd met Arne. Meteen kon Arne aangeven of hij die avond beschikbaar was. Ook de prijs was gunstig, dus heb ik meteen een optie genomen. Vanwege ons 70-jarig bestaan wilden we afwisselend muziek uit de 70s en hits van nu door Arne laten draaien. Arne reageerde meteen enthousiast. Vrij snel hebben we de optie omgezet in een definitieve afspraak. Daarna hebben we nog een keer nader telefonisch contact gehad over het programma van de avond. Hij speelde daar flexibel op in. Ook via whatsapp en de mail verliep het contact soepel. Arne reageert heel snel, en dat is prettig. Op de avond zelf kwam Arne ruim op tijd om alles op te bouwen. De avond begon rustig met koffie/gebak en een gezellige petje op petje af kwis waarbij Arne goed aanvoelde welke muziek er gedraaid kon worden. Daarna ging het feest los en wist Arne met zijn muziekkeuze zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen en te houden (!). Dit door zich goed in de verschillende leeftijdsgroepen in te leven en daar met muziek gevarieerd en goed op in te spelen. De sfeer zat en bleef er goed in. Tot het einde van de avond was de dansvloer goed bezet. Kortom, ik zou Arne van harte aanbevelen als u iets leuks te vieren heeft.

Yvonne Prince, bestuurslid handbalvereniging Ventura

Vrienden Jan Vrijenhoek en Frank Breur vierden januari 2016 hun 50e verjaardag in het Vlaardingse I'cugini
Hi Arne,
Langs deze kant nog een bedankje namens Frank en mij voor de goede muzikale verzorging tijdens ons eeuw feest van afgelopen zaterdag!
Wij vonden het een zeer geslaagde avond.

groet Jan & Frank

30 jarig huwelijksfeest van Peter en Sabine in de St. Joris Doele te Schiedam september 2015
Omdat we Arne al kennen van het draaien op diverse buurtfeesten hoefden we niet lang na te denken wie de muziek zou gaan verzorgen op ons huwelijksfeest. In een prettige samenwerking met Arne is er een Play list uitgerold waarbij werkelijk de hele avond is gedanst. Van Tina Turner tot Guus Meeuwis , je kunt het zo gek niet opnoemen. Arne speelt goed in op de sfeer en heeft ervoor gezorgd dat er tot in de kleinste uurtjes gedanst werd. Het is voor ons een onvergetelijke avond geworden waarvoor onze dank!
Sabine en Peter

25-jarig huwelijksfeest bij dance- & partyplace Gast in Vlaardingen, juli 2015
Wij en onze gasten hebben een heerlijk swingende avond gehad en willen Arne bedanken voor de uitstekende samenwerking in muziek keuzes.
Francien en Ronald Bot

40e verjaardagsfeest van Otto en Tom op golfclub Kralingen, november 2014
Het was erg prettig samenwerken met Arne.
Direct na de offerteaanvraag hebben we alles doorgesproken en heb ik een offerte ontvangen. Vooraf aan het feest hebben we een lijst van nummer aangeleverd die wij wilde horen en die heeft hij ook allemaal gedraaid. Het is erg prettig dat je tijdens je eigen feest niet druk hoeft te maken over de muziek. Dit was in goede handen bij Arne. De opbouw en verloop van de avond ging perfect.
Alle genodigden hebben een super avond gehad, mede door de muzikale inbreng van Arne. Zeker een aanrader en volgende keer weet ik weer bij wie ik moet zijn!
Otto en Tom

Trouwfeest van Karin en Peter in Vlaardingse Stadsgehoorzaal, juni 2014.
Beste Arne. Een feest plannen draait allemaal om keuzes maken. Met een keuze maken is het ook belangrijk dat je het juiste gevoel erbij hebt. Dit hadden wij bij jou al met het eerste telefoongesprek!
Kort daarna volgde een leuk kennismakings-gesprek waar jij ook met goede idee?n en tips kwam. Deze tips pasten vooral bij het verhaal en idee wat wij voor ogen hadden. Jij kwam niet alleen ?je ding? doen maar je dacht ook mee.
Op de bruiloft van ons op 12-6-2014 was jou enthousiasme niet te remmen. Geweldig! Jij wist de juiste nummers op de juiste momenten te draaien. Jij wist ook het publiek enthousiast te krijgen. Mensen die nooit de polonaise lopen, liepen op ons feest voorop!
Ik kan genoeg mensen, waaronder ook ik, die een week lang pijn in de voetjes hebben gehad van het dansen. Geweldig! Wat hebben wij genoten. Wij hebben ons niet druk gemaakt om ons feest, wij wisten dat dit in goede handen was bij jou!
Jij hebt van ons feest iets geweldigs gemaakt! Bedankt daarvoor, jij bent een aanrader!
Peter en Karin

Promotie- en verjaardagsfeest van Mirjam in Dudok Den Haag, mei 2014.
"Beste Arne, bedankt voor het zeer geslaagde feest. Ik heb me prima vermaakt op mijn feest en vond het erg gezellig en heb lekker gedanst. Je draaide alleen maar leuke muziek. Eerst lekker gezellig zodat er wat gekletst kon worden, maar na 22 uur ging het tempo omhoog en werd er volop gedanst. De muziek was perfect en kwam helemaal overeen met mijn wensen/verwachtingen. Alle verzoeknummers zijn aanbod gekomen. Leuke mix van alle dansmuziek uit 80's en top 40. Kortom helemaal top!" Groeten Mirjam

Monique viert haar 50e verjaardag op golfclub Kralingen, maart 2014.
Het was een geweldig feest Arne, mede door de leuke disco!! Goede muziek, iedereen is op de dansvloer gekomen!!!

Huwelijksfeest van Kevin en Deborah, september 2013.
Heej Arne! Bij deze willen wij jou nogmaals bedanken voor een onvergetelijke avond! Het huwelijksfeest was helemaal super! De muziek ook echt geweldig! Precies zoals als wij het wilden hebben. Het contact met jou voor en tijdens de bruiloft was ook prettig. Je bent enthousiast, spontaan en vriendelijk in omgang! Nogmaals BEDANKT! Groetjes Kevin en Deborah

Huwelijksfeest van Jacqueline en Wil, augustus 2013.
Hiermee willen wij jou nog eenmaal bedanken voor jouw optreden tijdens ons huwelijksfeest in ?de Magneet? in Rotterdam-IJsselmonde. Vanaf onze eerste kennismaking had ik hier al een goed gevoel over. De contactmomenten voorafgaand aan de feestavond met de door jou gevraagde persoonlijke info en door ons gewenste muziekkeuze waren prettig en relaxed. Ook het bezoek elders in IJsselmonde tijdens Koninginnedag gaf ons een goede indruk over de persoon die je bent. Druk, drukker, drukst. Alleen als het er om gaat, tijdens jouw optreden, ben je de man die volgens de vooraf gemaakte afspraken, maar op geheel eigen wijze, de muziek draait, de nummers op een gezellige wijze aan elkaar lult en steun en toeverlaat is voor degenen die hem hebben ingehuurd. (Wij dus, in dit geval). Wij hebben ook hier de juiste keuze in gemaakt mede gezien het groot aantal complimenten wat door onze gasten is gemaakt. Ik zag trouwens dat je ook nog aardig wat kaartjes hebt moeten uitdelen. Samenvattend: Het weer was super, de huwelijksvoltrekking was super, de fotoshoot was super, het diner was super, en de feestavond was super. Jacq, en ik hebben het er al een aantal keertjes over gehad en er is echt niets wat we anders (of beter) hadden kunnen of willen doen. Ik wil hier nogmaals bedanken voor deze geweldige dag: onze families, vrienden, kennissen, buren en last but not least: Arne.

Slotfeest Rijnmond recreanten-competitie bij hockeyvereniging Pollux, Vlaardingen. Juni 2013
Als recreantenteam van VMHC Pollux spelen we in een competitie. Ieder jaar organiseert een team uit deze Rijnmond-competitie het eindfeest. Op deze avond worden de laatste competitiewedstrijden gelijktijdig gespeeld bij de ontvangende club en is er aansluitend een feest. Pollux deed in seizoen 2012-2013 voor eerst jaar mee aan deze competitie. Wij vonden het onwijs leuk om dan meteen het eindfeest te mogen organiseren.
We hebben Arne gevraagd te komen draaien op deze avond. Tien jaar geleden was hij namelijk de DJ op onze bruiloft en we kijken nog steeds met veel plezier terug op die avond. Nu 10 jaar later kan hij het nog steeds!! En heeft hij het wederom waar gemaakt. Wat een knalfeest! Vanaf de eerste minuut was er een dansende witte (thema was ‘wit’) massa te vinden op de dansvloer en dit ging door tot de laatste noot. Wat een feest… Arne bedankt, Arne bedankt! Volgend jaar weer? ;-)
Danny Hogenboom, namens hockeyvereniging Pollux

Huwelijksfeest van Marije en Guido in Knus, Delft. Mei 2013.
Hoi Arne, wat was dat een topfeest zeg! Precies zoals we hoopten, iedereen lekker op de dansvloer. En dat hebben we natuurlijk ook zeker aan jou te danken. Je hebt het allemaal erg goed aangevoeld en zelfs de familie stond te springen op onze oude platen, helemaal geweldig. Bedankt!!
groet Guido en Marije Udema

50e verjaardag van Nancy (fout feest dus foute kleding aan !!). Mei 2013.
Hoi Arne, Hierbij bedankt voor een gezellige avond met gevarieerde muziek. Iedereen aan het dansen van jong tot oud en dat is te danken aan de DJ. Alle familie en vrienden vonden het een geslaagde avond. Er werd zelf een opmerking gemaakt: wie is er volgende keer aan de beurt. Thanks voor alles !!

Irène en Fred hadden een bijzonder swingend huwelijksfeest in Partyboerderij Hijdra in Leidschendam.
Graag willen we je nogmaals bedanken voor de sublieme avond welke jij van leuke vrolijke muziek hebt voorzien.
De goede voorbereiding van jou heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.
De feestavond was dankzij jou een groot succes. Alleen maar vrolijke gezichten en dansende mensen gezien.
Nogmaals bedankt!!!
 
Irène en Fred

Wil van Wal vierde haar 50e verjaardag in juli 2012 in Vlaardingen
“Je leeft maar één keer en daarom gaf ik een feest voor mijn 50e verjaardag. We wilden de hele avond kunnen dansen. Na een ontmoeting op de Vlaardingse fluisterboot was er een klik en stond de keuze voor Arne van disc jockey voor mijn feest vast. Ik mocht een lange lijst met muzikale wensen maken. Er is werkelijk heel veel van mijn verlanglijst gedraaid door Arne. En ook op de avond kon ik nog verzoekjes doorgeven die hij gelijk draaide.
Het echt een topavond en veel vrienden, buren en familie hebben het er nog steeds over hoe gezellig het was. Het was dus een heel geslaagd feest.
Bij een volgend feest hoef ik niet lang na te denken welke DJ is zal inhuren”.

Arne bedankt, Wil.

Tinja Kamp en André Hooglander vierden hun 40e verjaardag in Abel: “40 worden doet pijn? Welnee, wij vonden het tijd voor een feestje. In een après-ski achtig tentje in Rhoon hebben wij een geweldige avond gehad. Met gasten van 12 tot 70 jaar. En die zijn allemaal, ja echt allemaal (!) de dansvloer op gegaan. De muziek was helemaal top met een mooie opbouw naar een spetterend einde. Toen we moesten stoppen stond de dansvloer nog helemaal vol. Dat zegt genoeg Het was voor ons een feest waar alles aan klopte. En voor onze vrienden ook want we hebben heel veel positieve reacties gekregen. We kijken nu al uit naar ons volgende feest. Met jou Arne, want jij hebt daar een geweldige sfeer neergezet!
Yeah...tonight was a good night!”

Trouwfeestje van Silvia & Martijn aan boord van partyboot Contessa:
Op een bruiloft twee jaar geleden van vrienden was Arne ook de DJ.
En dus toen wij zelf besloten om te trouwen, moesten we gelijk aan dat feestje denken.
Zo kwamen we dus bij Arne van der Zande terecht.
Alle mensen op de dansvloer, leuke afwisselende muziek, echt voor ieder wat wils!
Vooraf alles uitgebreid doorgenomen; welke nummers wel en welke vooral niet..
En afgelopen juni was het zover: het feest kon beginnen!
En we hebben gefeest! Eerst rustig aan begonnen etc.. en ineens was de avond voorbij!
Wij hebben genoten van dit feest en deze avond! Mede dankzij jou! Top! 

Charlotte en Armand trouwden in chique locatie Niven in Rijswijk:
Wat was het een geweldige avond, ontzettend bedankt daarvoor!
En erg gaaf dat je zo veel van 'onze' nummers gedraaid hebt. Helemaal goed!!
Vond je het zelf ook leuk? :) Nogmaals dank en als we weer's een bruiloft hebben, zullen we je aanraden! 

Mirjam Houting vierde haar 50e verjaardag op de goede feestlocatie Polderpoort in Vlaardingen:
Het is alweer enige tijd geleden, maar ik denk nog met heel veel plezier terug aan mijn party ere van mijn 50ste verjaardag! Na de goede ervaring van mijn feest voor mijn 40ste verjaardag was de keuze snel gemaakt, ook op mijn 50ste moest jij draaien! En het was mede door jou een geweldig feest, niet alleen voor mij maar iedereen was enthousiast! We maken er een traditie van en verwacht je ook op mijn 60ste hoor!! 

Huwelijksfeest van Jette en Paul in Avifauna in Alphen aan den Rijn:
Wij vonden het trouwens een superfeest, wat voor een groot deel door de muziek is gekomen! Dus het is ons geweldig bevallen. Enorm bedankt voor het geweldige draaien op onze avond! 
Mijn achternichtje Kim trad in het huwelijk met Hugo en vierde dat in Het Koetshuis op Rotterdam-zuid:
Wij hebben een super trouwdag gehad. Als afsluiting natuurlijk het feest. Vooraf het één
en ander met elkaar besproken. Er is van alles wat gedraaid op onze bruiloft. Dat was namelijk onze vraag aan jou: muziek draaien zodat iedereen (alle leeftijden) het naar hun zin zouden hebben. En dat is zeker gelukt. Bedankt voor alles.
 
De Schiedamse hockeyvereniging Spirit had een feest voor ouders:
"Voor de seniorleden van Hockeyclub Spirit en de ouders van kinderen welke lid zijn, hadden wij een feest georganiseerd met als thema, “ back to the 80-ties”. Ik ken Arne van der Zande al vele jaren en als eerste kwam bij mij op, Arne voor deze avaond als DJ te vragen. Door de muziekkeuze van Arne en het perfect aanvoelen van de sfeer hebben ruim 150 personen een top-avond gehad, waarbij de dansvloer van het begin tot het einde zeer goed gevuld was"!
Peter van Lingen Pennigmeester SH Spirit Schiedam 

Ilse en David vierden op 24 september hun huwelijksfeest op de exclusieve locatie Paviljoen De Witte in Scheveningen:
"Arne, we hoorden je op een andere bruiloft draaien en na twee nummers wisten we al: "die gaan wij ook vragen als we gaan trouwen". En ook bij ons kreeg je iedereen aan het dansen. Vooraf besteedde je uitgebreid tijd om ons te leren kennen en ons te adviseren over wat wel en wat niet te draaien. Daardoor hebben wij een spetterend feest gehad met een knallende finale. Echt super! Wij hebben ontzettend genoten! En niet alleen wij: we krijgen ook berichtjes van gasten en er wordt getwitterd over hoe leuk het feest was, dus complimenten en bedankt"! 
Patricia en Jeroen organiseerden een verrassingsfeest in de tuin voor de 40e trouwdag van hun ouders in Rotterdam:
"We willen je nog even bedanken voor de meest geweldige avond die we ons hadden kunnen voorstellen!!! Alles is precies zo gelopen als we gehoopt hadden, de sfeer, het weer en mede namens jouw aandeel een heerlijke avond gehad!! Onze ouders vonden het geweldig en ook van alle gasten horen we alleen maar positieve berichten, hartstikke bedankt".  


 
VOOR BOEKINGEN OF INFORMATIE: 010 247 00 86 of 0654 943 743 of dis@avdz.nl