Wie huurt u?


Arne van der Zande (1965) is de eigenaar en disc jockey/ DJ en entertainer van Arne van der Zande drive-in show uit Vlaardingen. Sinds 1986 treed ik op met een professionele drive-in show, waarmee ik inmiddels duizenden optredens heb verzorgd.

Het belangrijkste kenmerk van mijn drive-in show is de persoonlijke aandacht bij elk optreden. Omdat ik alles zelf doe, boekingen, opbouwen en afbreken en natuurlijk het optreden, is alles in vertrouwde handen. Hierdoor zijn alle wensen mogelijk. Misschien belangrijk om te weten: ik rook niet.

Door mijn jarenlange werk als disc jockey/ DJ heb ik een enorme muziekkennis en muziekcollectie. Ik kan daarom op elk feest de muziek verzorgen. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest of een party op de camping, ik voel de sfeer aan en pas me aan. Maar dat geldt ook voor een feest op de sportvereniging, de studentenvereniging, in het winkelcentrum, in de wijk- of buurtvereniging en op een verjaardag of een ander jubileum. Uiteraard zijn verzoekjes altijd welkom.

Een specialiteit is huwelijksfeesten met de speciale huwelijksshow.

Mijn uitgangspunt bij elk optreden is, dat als u en uw gasten het naar hun zin hebben, ik het ook naar mijn zin heb.

Ik ben een disc jockey/ DJ die altijd herkenbare muziek - louter hits - strak achter elkaar draai. Uiteraard zal ik het feest ook aan elkaar praten, maar altijd op een manier die past bij de sfeer en entourage van het optreden. Ook hier geldt dat 'ik er ben voor u en uw gasten'.

Al met al is ben ik een ervaren disc jockey/ DJ die zich altijd zal inspannen om van een optreden een succes te maken.

Arne van der Zande

 
VOOR BOEKINGEN OF INFORMATIE: 010 247 00 86 of 0654 943 743 of dis@avdz.nl